Firma constructii piscine

Cum sa alegi o firma de constructii piscine – fara a te supune riscurilor

Au trecut vremurile in care piscinele rezidentiale erau dedicate doar elitei sau a unor clase economice cu un stil de viata scump si sofisticat. O piscina, desi este de multe ori un simbol al extravagantei, poate fi construita in functie de bugetul fiecaruia. Insa cum alegi ce e mai bine pentru tine si pentru stabilitatea situatiei tale financiare?

Dincolo de criteriile financiare implicate de constructia unei piscine, la doua lucruri nu trebuie sa faci rabat atunci cand iei aceasta decizie: calitatea materialelor si montarea profesionala.  Daca in privinta materialelor si eligibilitatea lor in domeniul constructiilor de piscine va puteti informa descarcand o simpla fisa tehnica de pe internet, cand vine vorba de oameni, lucrurile sunt mereu imprevizibile. E greu,  dar nu imposibil sa gasesti un partener de incredere atunci cand vine vorba de constructia unei piscine daca tii cont de anumite criterii in selectia lui.

Alege profesionistii inca din faza initiala

Unii viseaza sa aiba piscina ideala asa ca serviciile de proiectare si consultanta in privinta proiectului sunt imperativ necesare sa fie furnizate la un nivel profesional. Asa, proiectul va avea o dezvoltare frumoasa inca din faza initiala, puteti discuta si rezolva eventualele probleme ce pot aparea in executarea lui, vi se vor face propuneri si sugestii realizabile pentru a ajunge la rezultatul dorit, fara insa a depasi bugetul pe care l-ati alocat initial. Sfaturile specialistilor in domeniu care au si o expertiza de cativa ani in constructia si montarea de piscine sunt de neegalat atunci cand vreti ca piscina visata sa devina o realitate. Alegeti mereu profesionisti, deschisi la dialog, care tin cont de dorintele d-voastra, care detin un portofoliu diversificat si va ofera garantie pe materiale si manopera.

Alege oameni cu viziune si deschidere catre dialog

Chiar daca portofoliul nu este la fel de impresionant ca al altor fime, uneori firmele care sunt la inceput de drum se implica mai mult in toate fazele constructiei piscinei, sunt mai apropiati de clienti si sunt mult mai informati in ceea ce priveste noile tehnologii din domeniu. Relationarea cu ei vi se va parea mai usoara, vor fi mai prompti deoarece nu vor avea atat de multe comenzi, fiind la inceput de drum, si nu vor face rabat la calitate pe niciun plan deoarece isi cladesc un nume in domeniu, incercand sa faca fiecare client multumit.

Nu te decide in plin sezon estival

Daca vrei o piscina , pune in aplicare planul si solicita oferte de pret din timp deoarece in plin sezon estival majoritatea firmelor de constructii piscine sunt deja implicate in alte proiecte. Incepe discutiile din timp pentru ca vara sa nu te prinda nepregatit.

Intotdeauna alege calea legala

Cand vine vorba de un parteneriat de afaceri, chiar daca e vorba de o perioada scurta, alege mereu sa faci contract si sa ceri factura. Chiar daca de multe ori ne bazam pe o strangere de mana, pe o promisiune sau pe un acord verbal, oamenii nu mai sunt de mult cinstiti si s-ar putea sa ne trezim cu banii luati si fara piscina. Calea cea mai buna pentru o buna colaborare este incheierea unui acord scris (contract), cu precizarea tuturor detaliilor la care ati convenit verbal, cu precizarea materialelor folosite, a perioadei de executie, a garantiei si a modalittaii de plata. NU da toti banii inainte, dati un avans, astfel va acoperiti riscurile ce pot aparea pe parcursul implementarii proiectului: rezultatul neconform cu cel la care ati visat, perioada prea mare de executie sau materiale mai ieftine fata de cele pentru care vi s-a facut oferta.

Nu exista un algoritm universal valabil in alegerea unui constructor de piscine. Cel mai bun constructor nu este intotdeauna si cel mai bun pentru tine, fie din cauza faptului ca nu gasiti un limbaj comun de a comunica, fie va indepartati din cauza pretului sau pur si simplu instinctul va ghideaza in directia opusa incheierii unui contract. Cel mai bun constructor este cel care va inspira inainte de toate incredere si profesionalism, care poate mentine la un nivel profesional discutiile pe tema proiectului si caruia ii plac provocarile in domeniul lui de activitate.

 

Cum Alegi Corect o Firma de Constructii Piscine

Cum sa alegi o firma de constructii piscine – fara a te supune riscurilor Au trecut vremurile in care piscinele rezidentiale erau

Summary
0 %
User Rating : 4.9 (4 votes)

Facebook Comments

You may also like

De ce ai nevoie de utilitare de SEO?

Multe branduri și companii știu (sau cred că